top of page

Kumppanit

Yhteistyö yliopistojen, muiden tutkimuslaitosten ja asiantuntijayritysten kanssa on keskeinen osa toimintaamme. Tällä sivulla näet tärkeimmät yhteistökumppanimme.

HY bio-ymp logo.png

Helsingin ylipiston bio- ja ympäristötieteellisen tiedekunnan Tunnetiede-tutkimusryhmä osallistuu Aradorin vetämään perustutkimukseen, joka palvelee lämpökuvantamismenetelmien kehittämistä. Tutkimusryhmä myös vetää ihmisten tunteentunnistuskykyä tutkivaa osaa yhteistyöhankkeessamme.​

PIGWEB logo.png

EU:n Horizon 2020 -tutkimusohjelmasta rahoitettu PIGWEB-tutkimuskonsortio koostuu 16 yliopistosta ja yrityksestä kymmenessä Euroopan maassa. Se tutkii mm. eläinten terveyden ja hyvinvoinnin mittausmenetelmiä sikataloudessa. Arador on yksi konsortion jäsenistä, tehtävänään lämpökuvantamismentelmien asiantuntijana toimiminen.

Askel logo.jpg

Eläinlääkäriasema Askel on Suomen johtavia asiantuntijoita eläinlääketieteellisessä lämpökuvantamisessa sekä koirien kivun diagnostiikassa ja hoidossa. Askel osallistuu Aradorin lämpökuvantamismenetelmien kehittämiseen.

Virtuaalitodellisuusstudio Teatime Research on Suomen parhaimmistoa virtuaali- ja lisätyn todellisuuden ratkaisuissa. Teatimen Researchin kanssa kehitämme Lehmän silmin -virtuaalioppimisympäristöä ja Koiran maailma VR -kokemusta.

Armenta Benessi logo.png

Eläinten hyvinvoinnin asiantuntija- ja auditointiyritys Armenta Benessi on Suomen kärkeä nautojen hyvinvointiin liittyvässä tieteellisessä ja käytännön tiedossa. Armenta Benessi osallistuu Lehmän silmin -virtuaalioppimisympäristön kehitämiseen.

bottom of page