top of page

Toimitusehdot

Viimeksi päivitetty: 7.6.2023

Tietoja myyjästä

Tässä verkkokaupassa myyjänä toimiva organisaatio on Arador Innovations Oy, joka on rekisteröity Suomessa y-tunnuksella 3091260-9. Se toimii myös rekisteröidyllä kansainvälisellä rinnakkaistoiminimellä Arador Innovations Ltd ja rekisteröidyillä aputoiminimillä Arador Publishing, Arador Productions, Arador Training ja Arador Health Science.

Yrityksen osoite on Kamreerintie 10, 02770 Espoo. Voit ottaa yhteyttä yritykseen myös tämän sivuston yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 050 5445840.

 

Tuotteet sekä postitus- ja käsittelykulut

Pdf-tiedostoina toimitettavat digitaaliset tuotteet ovat yhteensopivia kaikkien sellaisten laitteiden ja sovellusten kanssa, jotka pystyvät avaamaan pdf-tiedostoja.

Jos toimitus- ja käsittelykulut eivät sisälly tuotteen hintaan, se ilmoitetaan hinnan yhteydessä.

 

Peruutukset, palautukset ja hyvitykset

Fyysisten tuotteiden, kuten kirjojen, osalta sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa mistä tahansa syystä ja ilman perusteluja. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ja saada hyvityksen, ota meihin yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella.

 

Koska digitaaliset tuotteet toimitetaan ostajalle välittömästi maksun suorittamisen jälkeen, oikeus peruuttaa tilaus ei koske digitaalisia tuotteita.

Mahdollisista viallisista tuotteista vastuu kuuluu myyjälle. Jos haluat palauttaa viallisen tuotteen ja saada hyvityksen, lähetä tuote edellä mainittuun osoitteeseen ja liitä mukaan yhteystietosi.

Jos oikeudellisia erimielisyyksiä ei voida ratkaista neuvottelemalla, riidanratkaisuelimenä toimii kuluttajariitalautakunta.

bottom of page